1337bl0g

1337stuff – soft & hardware – networks – hacks – diy-stuff – cars – japan Oo

HP LaserJet 3055 Scanner Error 6

leave a comment »

Here a quickfix for HP LaserJet 3055
Scanner Error 6
Scanner Fehler 6

you’ll need: torx screwdriver

1. remove cover from control panel
2. open all screws from top, that you can uplift scanner cover
3. check in all corners from underside for a small piece of paper
4. remove piece of paper and clean glass
5. put together the whole thing

done

(when you get scanner error 5 – you didn’t put the aio together correctly)

Written by iq1337

April 16, 2010 at 1:01 am

win7 drivers – fast way

leave a comment »

1. copy device id from device manager
2. start ie
3. put your device id…

http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Install.aspx?q=___HERE!!!!___&referringpage=Search.aspx

Written by iq1337

April 16, 2010 at 12:59 am

Posted in computer

Tagged with

AWY0001

leave a comment »

Need a driver for “ACPI\AWY0001″ for Windows 7 / Windows Vista.

Check this link!

P.S.: It’s AMD Away-Mode

Written by iq1337

April 16, 2010 at 12:59 am

Posted in computer

Tagged with

iPAQ hx2000 series – WM 6.5 Upgrade/Update

leave a comment »

Check out this post if you need a Windows Mobile 6.5 Upgrade/Update for your iPAQ hx2000-Series.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=519296

Worked for me very fine! – Thanx Spiaatie

Written by iq1337

April 16, 2010 at 12:57 am

Bluetooth fails after TomTom installation on Windows Mobile

leave a comment »

to solve this problem delete or rename from windows directory these hidden files (connect via active sync)

ttn6bt2003.dll

BtCoreIf.dll

BtSdkCE30.dll

Written by iq1337

April 16, 2010 at 12:56 am

Active Directory – Temporary User Problem

leave a comment »

start regedit as local admin

Delete not existent profiles/temp user from:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS NT\CURRENTVERSION\PROFILELIST

delete profiles from user

tada!!!

Written by iq1337

April 16, 2010 at 12:56 am

quickfix: Exchange OWA red x

leave a comment »

You got @ Exchange-OWA a red “X” when trying to write an e-mail?

Try this:
1. Install Exchange SP2 @ Server
2. Install KB924334 Hotfix @ Server
3. Login and try – If still there:
3a. Goto Options @ OWA and install IMEI plugin from message-security
3b. Activate Add-On

Done

Written by iq1337

April 16, 2010 at 12:54 am

Posted in computer

Tagged with ,